VISIE
Wij houden van simpel. Van goed gemaakte websites. Van tevreden klanten. Wij streven ernaar kwalitatief hoogstaande producten te leveren.

De deur gaat bij ons om vijf uur dicht, maar we zijn altijd te bereiken! Dat hoort erbij. Het internet sluit namelijk niet om vijf uur. Daarbij geldt natuurlijk: deadline is deadline. Wij krijgen de klus altijd geklaard.

Websites worden bij ons gevalideerd op correcte inhoud en correcte implementatie. We hanteren daarbij XHTML 1.0 strict en CSS 2.1. Met die combinatie kan 99% van de browsers overweg en weten ook de search engines uw website te vinden. Complexiteit gaan we niet uit de weg. We vertellen u achteraf wel hoe eenvoudig of ingewikkeld het was het einddoel te bereiken.

Search Engine Optimalisation hoort er bij ons standaard bij. Wij doen daar niet moeilijk over, want als uw website niet wordt gevonden, werkt uw website niet voor u. Wij adviseren u ook graag wat u zelf kunt bijdragen om de vindbaarheid van uw website te vergroten.

Wij vinden het belangrijk om optimale moderne technieken in te zetten voor uw product, maar verliezen uw einddoel nooit uit het oog. We doen het namelijk uiteindelijk allemaal voor úw eindproduct, en niet voor onszelf.